Príprava tradičnej pizze použitím čerstvých kvasníc. Výberom zŕn talianskeho pôvodu, získame cesto, s ktorým sa ľahko pracuje s dobou kysnutia 4/5 hodín pri izbovej teplote a 12 hodín pri 4°C. Na základe používaných receptúr získame chrumkavé alebo mäkké, chutné, zdravé a predovšetkým ľahko stráviteľné cesto.
Múka z mäkkej pšenice typu “00”, 100% talianske zrno, na pizzu 1kg
Zloženie: mäkká pšeničná múka, bez enzýmov a chemických prísad
Skladovať na suchom a chladnom mieste.
Môže obsahovať: obsahuje lepok, môže obsahovať stopy sóje.
En.Hodnota na 100g: Energia: 1455kJ/343kcal, tuky:0,7g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2g, sacharidy: 72g, z toho cukry: 1,5g, vláknina: 2,2g, bielkoviny:11g, soľ: 0,01g.
Výrobca : Molino Naldoni s.r.l, via Pana 156, Faenza – IT
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. |
Najpredávanejšie