SYR ALPIGIANO
Alpský syr sa vyrába už od roku 1500, obľúbil si ho aj cisár František Jozef, ktorému vraj nesmel chýbať na stole každý deň. Až do prvej svetovej vojny bol tento syr jediným v celom regióne, ktorý sa vďaka plnej a mierne pikantnej chuti používal aj ako „korenie“ na dochutenie pokrmov.
Zloženie: kravské mlieko, soľ, syridlo, ľanový olej, odolný prostriedok: chlorid vápenatý. Pôvod mlieka: EÚ.
Certifikované autorizovaným kontrolným orgánom Mipaaf.
Produkt je vákuovo balený, obal neprepichujte.
Uchovávajte v chladničke pri teplote 0°C až + 4°C. Spotrebujte do 3 dní od otvorenia.
Vyrobené a balené v Taliansku.
En. Hodnota na 100g: Energia: 1624kJ/ 390kcal, tuky: 28g, z toho nasýtené mastné kyseliny:19 g, sacharidy: 1,4g, z toho cukry: <0,5g, vláknina: 0 g, bielkoviny: 34g, soľ: 1,4g.
Distribútor: DANTEL s.r.o., Farská 1048/9, 01861 Beluša, +421911812091 , www.dantelita.sk