LAGO Savoiardi piškóty 400g
LAGO Savoiardi piškóty 400g viac
Výrobca: BISCOTTIFICIO VERONA S.R.L.Kód produktu: 2964 Doprava a platba Hmotnosť: 0.4 kg
LAGO Savoiardi piškóty 400g
Objavte pravé talianske piškóty Savoiardi - nenahraditeľnú súčasť autentického tiramisu.
Prečo si zamilujete práve tieto piškóty?
- Vyrobené podľa tradičnej talianskej receptúry
- Dokonale nadýchané a krehké
- Ideálna nasiakavosť pre prípravu tiramisu
- Prémiová kvalita priamo z Talianska
- Veľkorysé 400g balenie
Čo robí tieto piškóty výnimočnými?
Savoiardi piškóty LAGO nie sú len obyčajné cukrovinky. Sú to autentické talianske cukrárske piškóty s históriou siahajúcou do 15. storočia. Vďaka svojej jedinečnej štruktúre a schopnosti dokonale nasiaknuť kávu sú považované za nenahraditeľnú súčasť pravého talianskeho tiramisu.
Využitie v kuchyni:
1. Tiramisu - vytvorte dokonalý základ pre tento legendárny dezert
2. Charlotte - elegantný dezert s ovocím
3. Trifle - vrstvený pohárový dezert
4. Samostatne - vynikajúce ku káve alebo čaju
5. Zábavné dezerty - ideálne pre kreatívne experimenty v kuchyni
Tip od šéfkuchára:
Pre dokonalé tiramisu namáčajte piškóty do silnej espresso kávy len krátko - 1-2 sekundy z každej strany. Zabránite tak ich rozpadnutiu a zachováte si perfektnú štruktúru dezertu.
Náš tip :
Pravé talianske tiramisu J
Ingrediencie :
- 5 ks čerstvé vajce
- 5 PL cukor kryštálový
- 500 g Mascarpone
- 1 balíček piškóty Savoiardi (dlhé cukrárske)
- 1 šálka silná káva
- 1 dl likér Amaretto
- 1 PL
- Kakao
Postup:
- 1. Do dvoch misiek oddelíme žĺtky od bielkov. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh.
- 2. Do žĺtkov pridáme cukor a vyšľaháme až kým sa cukor nerozpustí. Pridáme mascarpone a jemne zašľaháme do žĺtkového krému. Nakoniec opatrne zamiešame sneh, tak aby v ňom ostalo čo najviac vzduchu.
- 3. Vychladnutú kávu zmiešame s Amarettom a nalejeme do misky s dostatočne širokým dnom pre pohodlné máčanie piškót. Piškóty jednu po druhej máčame v likérovej káve z oboch strán, ale krátko, aby sa nám nerozmočili. Ukladáme ich do hranatej misy (cca 30x30 cm).
- 4. Keď uložíme prvú vrstvu, nanesieme na ňu polovicu krému. Potom uložíme ďalšiu vrstvu namočených piškót a zakryjeme druhou polovicou krému. Povrch zasnežíme kakaom preosiatym cez sitko a uložíme do chladničky na aspoň 4 hodiny (ideálne cez noc).
Zloženie: mäkká pšeničná múka, cukor, vajcia 27%, kypriace látky: hydrogenuhličitan amónny- hydrogenuhličitan sodný- difosforečnan sodný, prírodné arómy.
Môže obsahovať: stopy sóje, mliečnych derivátov a orechov.
En. Hodnota na 100g: Energia: 1611kJ/380 kcal, tuky: 4g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,2g, sacharidy: 76,1g, z toho cukry:38,3g, vláknina: 0 g, bielkoviny:9,1 g, soľ: 0,33g.
Skladujte na suchom a chladom mieste.
Vyrobené v Taliansku.
Výrobca : Barilla G. e R. Fratelli S.p.A., Parma.
Distribútor: DANTEL s.r.o., Farská 1048/9, 01861 Beluša, , +421 911 812 091, www.dantelita.sk
Súvisiace produkty3

SANTA ROSA broskyňový džem 350g

SANTA ROSA jahodový džem 350g

SANTA ROSA marhuľový džem 350g
Naposledy navštívené1
