3 €

Na sklade
ks
(17 ks na sklade)

LAGO Savoiardi piškóty 400g viac

Výrobca: BISCOTTIFICIO VERONA S.R.L.Kód produktu: 2964 Doprava a platba Hmotnosť: 0.4 kg

LAGO Savoiardi piškóty 400g

 

Objavte pravé talianske piškóty Savoiardi - nenahraditeľnú súčasť autentického tiramisu.

 

Prečo si zamilujete práve tieto piškóty?

 

- Vyrobené podľa tradičnej talianskej receptúry

- Dokonale nadýchané a krehké

- Ideálna nasiakavosť pre prípravu tiramisu

- Prémiová kvalita priamo z Talianska

- Veľkorysé 400g balenie

 

Čo robí tieto piškóty výnimočnými?

 

Savoiardi piškóty LAGO nie sú len obyčajné cukrovinky. Sú to autentické talianske cukrárske piškóty s históriou siahajúcou do 15. storočia. Vďaka svojej jedinečnej štruktúre a schopnosti dokonale nasiaknuť kávu sú považované za nenahraditeľnú súčasť pravého talianskeho tiramisu.

 

Využitie v kuchyni:

 

1. Tiramisu - vytvorte dokonalý základ pre tento legendárny dezert

2. Charlotte - elegantný dezert s ovocím

3. Trifle - vrstvený pohárový dezert

4. Samostatne - vynikajúce ku káve alebo čaju

5. Zábavné dezerty - ideálne pre kreatívne experimenty v kuchyni

 

Tip od šéfkuchára:

 

Pre dokonalé tiramisu namáčajte piškóty do silnej espresso kávy len krátko - 1-2 sekundy z každej strany. Zabránite tak ich rozpadnutiu a zachováte si perfektnú štruktúru dezertu.

 

Náš tip :

Pravé talianske tiramisu J

Ingrediencie :

 

 -  5 ks čerstvé vajce

 -  5 PL cukor kryštálový

 -  500 g Mascarpone

 -  1 balíček piškóty Savoiardi (dlhé cukrárske)

 -  1 šálka silná káva

 -  1 dl likér Amaretto

 -  1 PL

 -  Kakao

 

Postup:

  • 1. Do dvoch misiek oddelíme žĺtky od bielkov. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh. 
  • 2. Do žĺtkov pridáme cukor a vyšľaháme až kým sa cukor nerozpustí. Pridáme mascarpone a jemne zašľaháme do žĺtkového krému. Nakoniec opatrne zamiešame sneh, tak aby v ňom ostalo čo najviac vzduchu.
  • 3. Vychladnutú kávu zmiešame s Amarettom a nalejeme do misky s dostatočne širokým dnom pre pohodlné máčanie piškót. Piškóty jednu po druhej máčame v likérovej káve z oboch strán, ale krátko, aby sa nám nerozmočili. Ukladáme ich do hranatej misy (cca 30x30 cm).
  • 4. Keď uložíme prvú vrstvu, nanesieme na ňu polovicu krému. Potom uložíme ďalšiu vrstvu namočených piškót a zakryjeme druhou polovicou krému. Povrch zasnežíme kakaom preosiatym cez sitko a uložíme do chladničky na aspoň 4 hodiny (ideálne cez noc).

 

 

Zloženie: mäkká pšeničná múka, cukor, vajcia 27%, kypriace látky: hydrogenuhličitan amónny- hydrogenuhličitan sodný- difosforečnan sodný, prírodné arómy.

 

Môže obsahovať: stopy sóje, mliečnych derivátov a orechov.

 

 

En. Hodnota na 100g: Energia: 1611kJ/380 kcal, tuky: 4g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,2g, sacharidy: 76,1g, z toho cukry:38,3g, vláknina: 0 g, bielkoviny:9,1 g, soľ: 0,33g.

 

Skladujte na suchom a chladom mieste.

 

Vyrobené v Taliansku.

 

Výrobca : Barilla G. e R. Fratelli  S.p.A., Parma.

 

Distribútor: DANTEL s.r.o., Farská 1048/9, 01861 Beluša, , +421 911 812 091,  www.dantelita.sk